ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΡ. - ΑΙΓΕΑΣ

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ο ΑΙΓΕΑΣ επικράτησε με 67-54 του ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΡΕΦΙΟΥ στην Αρχαία Ολυμπία για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ΕΣΚΑΗ .

Η ομάδα του ΑΙΓΈΑ ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ νευρική και χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχθεί 19 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο .Ο επιθετικός πλουραλισμός που διαθέτει φέτος η ομάδα είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η πρώτη περίοδος με το σκορ ισόπαλο 19-19 .

Στην 2η περίοδο ο ΑΙΓΕΑΣ βελτίωσε αρκετά την άμυνα ωστόσο είχε κακές επιλογές στην επίθεση , πολλά χαμένα αμυντικά rebound και πολύ αργές επιθέσεις απέναντι σε μια βαριά ομάδα .Με αποτέλεσμά να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 31-32 .

Η 3η περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στον ΑΙΓΕΑ . Με την έναρξη του Β ημιχρόνου πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο άλλαξε τον ρυθμό στην επίθεση και με επιμέρους σκορ 17-0 πήρε διαφορά 18 πόντων κλείνοντας την 3η περίοδο με 19-4 .

Η 4η περίοδο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την διαφορά να αγγίζει τους 21 πόντους στο 34.

Τελικό σκορ 54 – 67 για την ομάδα του ΑΙΓΕΑ.

Τους πόντους για τον ΑΙΓΕΑ πέτυχαν  : Μάλλιαρης 6 , Κουκουζέλης 7 , Καραθανάσης 14 , Γιαννακόπουλος 18 , Ρέτσης 8 , Κορδοπάτης 9 , Πολυχρονόπουλος 9 , Βισβάρδης 1 , Κεαλόγλου , Ελευθερίου.

© 2019 aigeas-bc.gr

Ανάπτυξη και επανασχεδιασμός  ιστοσελίδας Art on Web