Το ξεκίνημα!

Η επίσημη παρουσίαση για τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΕΑ με έδρα την Γαστούνη, έγινε την Κυριακή 26-10-2008.

Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από νέους ανθρώπους με αγάπη όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά κυρίως για τα νέα παιδιά .

Στόχος του δεν είναι μόνο η παροχή στείρας αθλητικής γνώσης αλλά η ολόπλευρη σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική ανάπτυξη των νέων, δίνοντας τους τα απαραίτητα εφόδια για την ένταξή τους στη κοινωνία .

Μέσα από το σύλλογο μας διδάσκουμε την αξία της «Ευγενούς Άμιλλας» τους κανόνες του «Ευ Αγωνίζεσθε» , τρόπους και στάσεις ζωής που πρέπει να κατέχουν όλοι οι νέοι.

Παράλληλα με την αθλητική τους βελτίωση, μέσα από το πρόγραμμα των προπονήσεων, οι αθλητές μας θα ενημερώνονται για θέματα αθλητικής διατροφής που σαν στόχο θα έχουν την καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής, καθώς και την βελτίωση της αθλητικής τους απόδοσης, σε συνεργασία με τους διαιτολόγους του συλλόγου μας την Κα. Λιακοπούλου Ασημίνα και τον Κο. Αλεξόπουλο Παναγιώτη .

Αυτή την στιγμή ο σύλλογος μας αριθμεί 95 νέους αθλητές ηλικίας 6 έως 12 ετών ενώ το ανδρικό τμήμα του ΑΙΓΕΑ αποτελείται από 15 αθλητές .

 

Στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε σημαντική είναι η βοήθεια των χορηγών μας και συγκεκριμένα :

  • Το Caféé LOBBY
  • Το Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών και Πληροφορικής EURO LINGUA και
  • το Γυμναστήριο SUPER FITNESS.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Γαστούνης Κο. Αθανάσιο Τσατσό για την στήριξή του στο σύλλογό μας, αλλά τις 100 και πλέον οικογένειες όπως επίσης και τους αθλητές, που με την παρουσία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στηρίζουν την προσπάθεια μας .